Portfolio

Om jou een goed beeld te geven van mijn schrijfstijl en de soorten teksten die ik geschreven heb, vind je hier een selectie van mijn werk voor verschillende organisaties. Zo weet je precies wat ik voor jou kan betekenen.

 

indebuurt Amsterdam

indebuurt is een nieuwsplatform voor lokaal nieuws, dat in ruim dertig steden is gevestigd. Voor indebuurt Amsterdam, dat ik samen met twee andere redacteuren mocht opzetten, heb ik meer dan 200 artikelen geschreven. Ik schreef over Amsterdams nieuws, leuke weetjes over Amsterdam, hotspots en interviews met bijzondere Amsterdammers. Ik zet er een paar leuke voor je op een rij. 

Meer lezen? Je vindt hier alle artikelen die ik voor indebuurt hebt geschreven.

Canal Digitaal

Canal Digitaal is een aanbieder van satelliettelevisie en IPTV (tv-kijken via internet). Voor Canal Digitaal was ik als contentmarketeer verantwoordelijk voor social media, blogs, emailmarketing en de vaste nieuwsbrieven naar klanten, partners en dealers. Hieronder een paar teksten die ik voor Canal Digitaal schreef. 

Presenter

Presenter is een communicatiebureau dat is gespecialiseerd in (online) content. Voor Presenter werkte ik als (interim-)contentspecialist voor verschillende opdrachtgevers. Zo heb ik gewerkt voor De Nederlandse Loterij (Staatsloterij), FNV en de Rabobank. Voor deze merken heb ik me beziggehouden met webredactie, contentmigraties (nieuwe website) en emailmarketing. Ook ben ik vanuit Presenter vrijwilliger geweest bij het Taalcafé in Utrecht. Voor hen mocht ik een aantal maanden stukken schrijven voor de website.

Bekijk hier mijn volledige CV.