Portfolio


Om jou een goed beeld te geven van de opdrachten die ik doe, mijn schrijfstijl en de soorten teksten die ik schrijf, vind je hier een selectie van mijn werk voor verschillende organisaties. 

OVER-Gemeenten - contentspecialist (freelance)

OVER-gemeenten is een samenwerking tussen gemeente Oostzaan en gemeente Wormerland. Binnen het projectteam voor de nieuwe websites van beide gemeenten coördineerde ik het webteam, deed ik de eindredactie voor B1 en digitale toegankelijkheid en werkte ik mee aan het verder optimaliseren van de websites. 

op-Wintersport - tekstschrijver (freelance)

Op-wintersport is een website waar je alles kunt lezen over skigebieden en skivakanties. Voor Op-wintersport schrijf ik blogs, advertorials en reisverslagen.

Openbare Bibliotheek Amsterdam - tekstschrijver (freelance)

Voor de OBA schrijf ik sinds april 2022 een interviewserie voor www.leefenleer.nl. Hiervoor ga ik in gesprek met Amsterdamse stichtingen die zich bezighouden met de aanpak van laaggeletterdheid.

Gemeente Stichtse Vecht - contentspecialist (freelance)

Voor Gemeente Stichtse Vecht was ik verantwoordelijk voor nieuwsberichten op de website, de optimalisatie van webpagina’s, social media en de maandelijkse nieuwsbrief naar inwoners. Daarnaast beheerde ik de website van Sportpunt, waarvoor ik nieuwsberichten schreef en me bezighield met de doorontwikkeling van de website.

Stadlander - contentspecialist (freelance)

Stadlander is een woningbouwcorporatie in Bergen op Zoom. Voor Stadlander schreef ik artikelen voor de website en intranet, beheerde ik de socials, vernieuwde ik de website, organiseerde ik het contentoverleg en deed ik de eindredactie voor twee jaarverslagen.

indebuurt Amsterdam - Online redacteur

Voor indebuurt Amsterdam, dat ik samen met twee andere redacteuren mocht opzetten, heb ik meer dan 200 artikelen geschreven. Ik schreef over lokaal nieuws, leuke weetjes over de stad en interviews met bijzondere Amsterdammers. 

Canal Digitaal - contentmarketeer

Canal Digitaal is een aanbieder van satelliettelevisie en IPTV (tv-kijken via internet). Voor Canal Digitaal was ik verantwoordelijk voor social media, blogs, e-mailmarketing en de vaste nieuwsbrieven naar klanten, partners en dealers. 

Presenter - contentspecialist

Als contentspecialist bij dit communicatiebureau werkte ik voor verschillende opdrachtgevers, zoals De Nederlandse Loterij (Staatsloterij en Lotto), FNV en de Rabobank. Binnen deze opdrachten hield ik me onder andere bezig met webredactie, websiteontwikkeling, contentmigraties en e-mailmarketing.