En dan nog even over mij...

Wanneer ik mezelf aan iemand voorstel is ‘hoe?’ vaak de eerste reactie. Nee, geen Rutger maar Rudmer. Een Friese naam. Ik groeide op in Joure, studeerde communicatie in Groningen, reisde een tijdje door Azië en woon inmiddels zeven jaar met heel veel plezier in het mooie Amsterdam.

Toen ik tijdens een projectweek journalistiek in groep acht een stukje schreef over een museumbezoek, besefte ik voor het eerst hoe leuk ik schrijven vind. Hier wil ik later iets mee gaan doen, dacht ik. Creatief bezig zijn, prutsen met tekst en iets moois op papier zetten. Dat is mijn ding. 

Ook mijn ding: nieuwe mensen ontmoeten, informatie ophalen en steeds in een andere keuken kijken. Als freelance tekstschrijver en contentspecialist ben ik dus helemaal in mijn element. Wat je verder over mij moet weten? Ik word blij van veel mensen om mij heen, houd van feestjes, ben een fanatieke sporter en vind alles interessant wat met de Amerikaanse politiek en geschiedenis te maken heeft. En oh ja, ik heb een belachelijke hoeveelheid planten in huis.